top of page

Stress og angst

  • Føler du dig stresset eller angst?

  • Lider ud af eksamens- eller præstationsangst?

  • Har du svært ved at prioritere?

  • Er du bange for at sige nej?

  • Føler du dig skamfuld og er du bange for ”at blive afsløret”?

Stress og angst i forskellige former er nogle af de hyppigst forekommende lidelser i vores samfund – i alle aldre.

Mange forskellige faktorer kan udløse stress og angst; egne eller andres forventninger til livet, familien, vennerne, uddannelsen, jobbet – og medføre følelsesmæssig overvældethed, tankemylder og usikkerhed.

Det er ikke ualmindeligt at have endog meget store forventninger til sig selv og en følelse af ikke at være god nok; at det aldrig bliver godt nok uanset hvor meget man anstrenger sig.

De urealistiske forestillinger om hvad man skal kunne, eller hvad ”de andre kan”, og katastrofetanker kan medføre angst eller stress symptomer som f.eks. dårlig nattesøvn, svimmelhed, mavepine, opfarenhed, tristhed, træthed eller trang til at isolere sig.

 

Få hjælp til at møde angsten med åbne øjne og se mere realistisk på tilværelsens vilkår; det du rent faktisk har indflydelse på, og det du ikke kan gøre noget ved. Giv dig selv mulighed for at vælge hvad du vil bruge din energi på og lær at forstå symptomerne i din krop – også når du står overfor krævende situationer i privatliv, som studerende eller på jobbet.

Ring eller skriv, hvis du vil have hjælp til at finde et bedre ståsted.

bottom of page